6. Hrvatski urološki kongres, 2. Kongres Društva uroloških medicinskih sestara i tehničara


 

 

Kliknite ovdje za preuzimanje programa - DUMSiT

 

 

 

DRUGI POZIV 

2. KONGRES DRUŠTVA UROLOŠKIH MEDICINSKIH SESTARA I TEHNIČARA 
s međunarodnim sudjelovanjem 

POREČ, 12.-15.10.2017.

 

Poštovane kolegice i kolege, 

podsjećam Vas na održavanje 2. Kongresa Društva uroloških medicinskih sestara i tehničara s međunarodnim sudjelovanjem koji će se održati paralelno sa 6. Hrvatskim urološkim kongresom u organizaciji Hrvatskog urološkog društva. 

Napominjemo da sažetke šaljete online, putem linka: http://6hrvatskikongreshud2017.org/ - prvo kreairate svoj račun, pa onda šaljete sažetak – kliknuti na: ONLINE REGISTRACIJA / SLANJE SAŽETAKA. U izborniku vrste sažetka nudi se opcija „medicinske sestre i tehničari“ koju Vi izaberete.  

Veselim se Vašem dolasku u prelijepi Poreč čija gradska jezgra datira iz 2. stoljeća prije Krista, te vjerujem da ćemo u tom okruženju imati odlične uvjete za naš susret i druženje uz poruku da uspjeh Kongresa ovisi o aktivnom sudjelovanju svih nas. S poštovanjem,

Radmila Vrbat 
Predsjednica Društva uroloških medicinskih sestara i tehničara 

 

 

 

 

PRVI POZIV 

2. KONGRES DRUŠTVA UROLOŠKIH MEDICINSKIH SESTARA I TEHNIČARA 
s međunarodnim sudjelovanjem 

POREČ, 12.-15.10.2017.

 

Poštovane kolegice i kolege, 

čast mi je i zadovoljstvo pozvati Vas na 2. Kongres Društva uroloških medicinskih sestara i tehničara s međunarodnim sudjelovanjem koji će se održati paralelno sa 6. Hrvatskim urološkim kongresom u organizaciji Hrvatskog urološkog društva. 

Svjedoci smo brzog napretka urologije čemu se mi, urološke sestre kao važan dio tima moramo prilagoditi. U tome će nam sigurno pomoći stručne aktivnosti Društva uroloških medicinskih sestara i tehničara koje je potvrđeno kao Stručno društvo Hrvatske udruge medicinskih sestara u rujnu ove godine. 

Jedan od većih izazova u 2017. godini je svakako organizacija našeg 2. kongresa koji će okupiti urološke sestre i tehničare iz Hrvatske i susjednih zemalja. Nadam se da će nam ovaj skup omogućiti prezentaciju kvalitetnih i orginalnih radova, te razmjenu iskustava i ideja s ciljem poboljšanja kvalitete skrbi za naše bolesnike. 

Veselim se Vašem dolasku u prelijepi Poreč čija gradska jezgra datira iz 2. stoljeća prije Krista, te vjerujem da ćemo u tom okruženju imati odlične uvjete za naš susret i druženje uz poruku da uspjeh Kongresa ovisi o aktivnom sudjelovanju svih nas. 

S poštovanjem,

Radmila Vrbat 
Predsjednica Društva uroloških medicinskih sestara i tehničara